Startpagina             contact
 
Hier een fotoīs van mijn liberator voor de galerij. Het is een WLH uit 1950 gekocht van hoekstra gameren in 2004 toen was deze blauw, daarna heb ik hem wat opgeknapt. Dus 1 van de 400 WLH groeten Martin Verhoeven
 
Bij deze een plaat voor de galerie. Ik heb de website vandaag net ontdekt en genoten van alle informatie. Met vriendelijke groeten, Kees Nijs
 
Hier een foto van mijn wla42 Groet Hans Tettelaar
 
Bruno's bike
 
Deze motor is van1945,en ik heb deze reeds meer dan 50 jaar in mijn bezit.Mijn naam is Chris Rauch en woon in amsterdam
 
De Liberator van Henk
 
Al jaren (vanaf mijn 18e rijd ik al Harley, eerst op een WL uit 1950, na 2 jaar verkocht, snik . Toen een nieuwe EG 1200 in 1976 met later een zijspan eraan uit 1979. Deze combinatie berijd ik nog steeds. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en 5 jaar geleden tikte ik een WLC 43 in onderdelen op de kop. Eerst in elkaar gezet kijken wat er miste en wat gespoten moest worden. Het blok en de bak laten reviseren en toen weer rustig opgebouwd. Nu is hij eindelijk klaar en ben hem nog aan het inrijden. En dan ............ naar 70-jaar invasie NormandiŽ. Jan van Boven.
 
Bij "Kruis" staat er nog een army, 90% origineel, wel usa papieren maar nog geen kenteken. Deze staat op een nieuwe bak te wachten, gauw eronder uitgetrokken toen die van mn bobber stuk was. Ander bakhuis ligt al 2 jaar te wachten op wat tijd, what's new. Het zijn prachtige fietsen om te sleutelen en te rijden, het is nog echt werken op zo'n fiets, ik zal ze ook NOOIT verkopen.
 
 
 
 
Bouwjaar weet ik niet. Heb een carter zonder nummers. Op het kenteken staat 1939. Heb um maar opgebouwd als een motor zoals hij er aan het eind van de oorlog uit had moeten zien. Dus samengesteld uit onderdelen om het ding maar rijdend te houden.

Bijvoorbeeld een pre 42 luchtfilterkap, later werden die van plaatijzer gemaakt. Een 44er voorspatter, kon geen vroege originele vinden. Voor de rest is bijna alles origineel op de banden, accu, beltdrive en elec, ontsteking na. Maar dat is zo weer terug te zetten.

Ben niet zo'n purist als Bruce Palmer III.
Heb nog een extra hart in de woonkamer staan.
En twee kisten vol met nos-parts.n
 
 
 
 
 
 
 
This page is part of the BENS BIKES pages. Hit the logo to go to the startpage.
copyright Ben van Helden on all pages.

DISCLAIMER