HARLEY-DAVIDSON FXSTDI "Deuce" 2001
 
 
 
 
7-1-2021: Tijd voor wat winterfoto's. Hij staat op de bok omdat er nog geen winterprojekt gevonden is. Komt vast en zeker nog wel. Kunnen we hem eens lekker poetsen en wat olie verversen. Drie foto's, één met de groothoek, een normale  en een dichtbij plaatje.
 
19-9-2020: Na diep graven in de kisten met onderdelen kwamen er nog wat chromen zinloze versieringen te voorschijn. Die moesten er natuurlijk wel op. Samen met twee asmoercovers zijn we nu wel uitgeglommen. Meer kan er niet op.
 
18-9-2020: Voor veel geld nog maar weer eens een kapje achter de koplamp gemonteerd. Hadden mijn vorige twee Deuces ook en ik vind dat mooi.
 
13-9-2020: Een onverwachte mooie zondag in september. Wat doe je dan? Even de brommert uitlaten natuurlijk. Tis niet veel maar toch de eerste 110 mile op de teller gezet van deze fantastische machine. Het is nog even wennen maar alles bleef heel. Bochten is hij niet echt gek van maar rechtdoor is genoeg voorlopig. Moet natuurlijk even een fotootje bij.
 
12-8-2020: Inmiddels is er contact met de vorige eigenaar en heb ik wat informatie gekregen. Verder heb ik op een forum wat vragen gesteld over de onderdelen die op de motor zitten. Vandaar de foto's hieronder. Hij is in 2009 geïmporteerd uit Florida en heeft maar één eigenaar in Nederland gehad. Nu weet ik dat hij in 2012 een make-over heeft gekregen. De dempers zijn nu ook bekend en in Nederland gemaakt door A3 Motoren. Op deze pagina staat een analyse van alle accessoires.
 
 
 
Op de dempers zitten zogenaamde endcaps. Ik heb ze nog nergens kunnen vinden. Opmerkelijk aan het uitlaatsysteem is dat de montagebeugel tevens de balanspijp is.
 
Op zoek naar de onbekende onderdelen die op de motor zitten. Het luchtfilter is dus een origineel HD onderdeel. De uitlaat endcaps blijven nog even onbekend maar het voorwiel is ook een origineel onderdeel.
 
27-7-2020:  Mijn vorige Deuce had ik toch iets te snel verkocht een jaar geleden. Toen ik deze tegenkwam zag ik de motor die ik toen wilde bouwen maar dat nooit gedaan had. Ik had toen de blauwe onderdelen al in huis. De keuze was snel gemaakt. De FLH uit 1982 mocht weer weg. Hieronder de platen van de verkoper en de eerste plaatjes. Schrok er zelf van maar dit is motor nummer 118 en dan ben ik er nog een paar vergeten. De kleur is "Luxury Blue Pearl" ook soms "presidential blue" genoemd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This site is designed and made by Ben van Helden copyright on all pages